top of page
FOTOGRAF Hanne-Kjersti Skjevelnes Iversen

 

Jeg har stor fotointeresse og fotograferer innenfor flere sjangre. På reise har jeg flere kamera med i sekken, gjerne gamle analoge kamera som gir et spennede utrykk.

Oppdragsmengden min består mest i boligfotografering for salg, men jeg tar oppdrag for bedrift, arrangement/event og prosjekter både portretter, produkter og dokumentariske bilder.   

 

Når jeg fotograferer leter jeg etter øyeblikkene og lar utrykk komme naturlig, men gir instruksjoner når det trengs.                   

Jeg fotograferer gjerne i miljø, det kan være en lokasjon innendørs eller utendørs. Er studiopreg et ønske har jeg portabelt studio som kan settes opp der du er.

I tillegg til å være fotograf og svært interessert i fotografiske medier er jeg også glad i prosjektarbeid ut over fotoprosjekter. Jeg har et årsstudium med Kulturprosjektledelse fra Høgskolen Innlandet (INN). En kompetanse jeg tar med meg inn i styring av fotoprosjekter men er også veldig fornøyd når jeg får prosjektforespørsler generelt. Da innenfor kultur, event og lignende.

 

 

 

 

Jeg er fotograf med Bachelor i Fotografiske Medier fra Griffith College Dublin (GCD), Ireland(2010). Bak graden ligger to år ved Norges Kreative Fagskole (NKF, idag NKH), Trondheim og ett år ved GCD.

Har tidligere jobbert hos Japan Photo Lillehammer,

både som selger i butikk og kursholder.

Boligfotograf for Inviso AS, siden 2016.

Årsstudium i kulturprosjektledelse og film- og fjernsynsvitenskap.

 

I dag jobber jeg 100% frilans i Innlandsområdet .

KONTAKT MEG

 

post@hannekjersti.no       Tel: 97 51 77 82

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
logoHKliten.png

Supert! Melding mottatt.

bottom of page